Svettig träning för ryggen och hela kroppen

Sneda mountain climbers

Godmorgon!

Igår hade jag sådan himla fart och energi genom hela träningspasset. Jag älskar känslan av att man bara kan fortsätta, fortsätta och fortsätta, eftersom det finns massor av bra energi i kroppen. Ingen “låtsas energi” från PWO utan riktig energi från riktig mat.

Efter middags tid var det FULLT på gymmet och det första jag fick göra var att lägga om min planering för hela passet.

Uppvärmning: Burpees, hopprep, olika övningar med pilatesboll slutligen svettiga och sneda mountain climbers med vänster knä mot hö armbåge och tvärt om.

Ryggträning
Burn out = Rodd

Eftersom jag hade gott av pump och energi i hela kroppen avslutade jag ryggpasset med roddmaskin. Full fart i fem minuter! Svetten droppade och jag kände mig nöjd och glad.

Torsk, potatis & sallad med granatäpple
Snabb och nyttig middag

Koka potatis. Stek torsk och salta med vitpeppar, örtsalt och timjan. Öppna en färdig salladspåse med tex. familje sallad och grabba tag i granatäpplet. Halvera champinjonerna och ha i dom i stekpannan då torsken nästan är klar. Medan all annan mat sköter sig själv jobbar du med granatäpplet och blandar runt kärnorna i mixsalladen.

Gårdagens middag gick superfort och trots att det var en vardagsmiddag kändes den extra lyxig på grund av granatkärnorna. I det enkla finns det vackra!

Ha det bra idag PUSS & KRAM

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer