Struntprat om Kost & Träning

Min bok

Nu är jag superladdad och taggad att berätta för er om min bok Struntprat om kost och träning!!

När jag var ny inom konditions- och styrketräningssvängen märkte jag direkt att det finns en djungel av motsägelsefulla råd om hur man blir frisk och stark. För att sedan få in nya hälsosamma vanor i livet och kunna bolla alla pusselbitar kan det lätt kännas svårt och för många kan känslor av prestationsångest smyga sig fram. Trots att många olika moment är viktiga för en fungerande vardag ska inte ett hälsosamt liv behöva leda till oro och prestationsångest.

Min bok är uppdelad i fyra olika delar:

– Recept och fakta om näringsrika måltider

– Träningstips och utmaningar som går att variera från lätt till svårt

– Tips och tankar kring en god natts sömn

– Hur man upprepar rutinerna och får en hälsosam och hållbar vardag

Samtliga kapitel syftar till att nå en förbättrad hälsa och styrka utan att livet ska kännas övermäktigt. Balansen i vardagen är grunden som vi har att stå på så att de hälsosamma vanorna precis kan finnas på gränsen mellan allvar och lättsamt strunt.

Kost, träning & allt där emellan

Nästa steg!

Boken är färdig men nästa steg för mig är att få den hemskickad. Därefter kommer jag ha en tävling på min Instagram (håll utkik på Belliblonkan) och jag har även planerat in möte med ett bokförlag. Magen är full av fjärilar och med skräckblandad förtjusning jag vill snabbspola några månader tills min bok finns ute till försäljning!

Puss & Kram

No Comments Yet
bbb