Stress + hur det visar sig

Avslappning

Denna söndag kommer handla om att ta en sak i taget och ducka för all stress. Någonting gör jag uppenbarligen fel eftersom min hy har tackat för sig och emigrerat. I dess ställe har nått fult helt utan lyster klivit in som jag inte alls trivs med.

Imorse tog jag sovmorgon, frukost och sedan unnade jag mig en stund av ansiktsmask och ingenting. Just att göra ingenting är något som jag har problem med. Jag blir sjukt rastlös och oftast vill jag multitaska allt som man kan. Däremot kan jag förstå att det kan behövas en stund av lugn och stillhet även för mig.

Planer för dagen

Något som jag blir väldigt lugn av är att pyssla, och det ska jag försöka göra idag. Dessutom vill jag hänga i solen, om den nu vågar visa sig lite mer. Jag ska hålla på med mitt hemliga projekt och slutligen ska jag gymma.

Ha en fin söndag, PUSS & KRAM

Inga kommentarer