Störst framsteg när hjärnan är på autopilot

Våga mer!

Uppstigning – 04:45

Jobb – 05:30 – 11:00

Plugg, tvättstuga, matlagning, middag och sedan trummvirvel GYM!

På något sätt är det vid de (egentliga) sämsta tillfällena som jag gör de djärvaste och största framstegen. Dagen ovan är en vardag ur veckan som gick. Som ni säkert kan förstå var jag rätt så trött när det väl var dags för att gå till gymmet. På gymmet gick hjärnan främst på autopilot och kroppen följde efter. Det var nog anledningen till att jag plötsligt hittade mig själv under stången utförandes bänkpress. Fyra set, 10, 10, 5 & 3 reps.

Jag har tyckt att bänkpress verkat läskigt att utföra själv, men det gick galant! Troligen vågade jag eftersom jag var trött och inte hade så mycket tankekraft kvar att analysera med. Detsamma hände första gången som jag sprang en mil. Jag var superbakis, och tanken poppade upp “6 km… det är ju typ 10 km”. Haha, ibland behöver hjärnan vara på autopilot. Oavsett orsak så lyckades jag, och genom att våga en gång så banar man väg för att våga mer!

PUSS & KRAM
Inga kommentarer

Stängt för kommentarer