Laktosfritt

Glutenfria jordnötssmörkakor av 3 ingredienser

Glutenfria jordnötssmörkakor av 3 ingredienser recept

Få bakverk slår en klassisk kaka – älskad av alla! Även bagaren om du kan fixa läckra kakor på bara några minuter, som det här receptet för jordnötssmörkakor av enbart 3 ingredienser, utan mjöl. Därmed passade även för dig som är glutenintolerant.

Läcker

Läcker, sockerfri limepaj – recept

En läcker, vacker och sockerfri limepaj blir den perfekt kontrast till julens typiska desserter. Njut av mixen mellan syrligt och sött från naturens skafferi. Här hittar du receptet framtaget av vår populära bloggare Martina ”Skippa sockret” Norling.

Vegansk Ris à la Malta – recept

Vegansk Ris à la Malta – recept

Njut av julens klassiska dessert ris à la malta i ny tappning – vegansk ris à la malta med kokos och apelsin! Ett passande recept för dig som är vegan, laktosintolerant eller som helt enkelt vill prova en nytänkande och fantastisk god variant.

Saffranssoppa – smakrik

Saffranssoppa – smakrik, värmande, vegansk veckans Meat Free Monday-recept

Njut och värm dig i vinterkylan med veckans Meat Free Monday-middag – Derins saffranssoppa! Med julens smakrika krydda och ingredienser som både passar veganer och dig som är ute efter något gott. Ett recept där du inte behöver vara så petig med mått eller vad du stoppar i och perfekt att göra en stor sats av till matlådor inför hektiska dagar.

Paleo Fudge – recept

Paleo Fudge – recept

Tänk dig mjuk och söt paleo fudge som smälter i gommen – ett måste på julens gottebord! Prova gärna vårt recept som varken innehåller grädde eller vitt socker, är naturligt söt av dadlar. Därmed passande även för den som inte tål gluten, laktos och som du hör av namnet äter paleo kost. Och inte minst – som är gudomligt god!

Julens 10 hälsosamma bakverk

Julens 10 hälsosamma bakverk sockerfria recept

Julen är en högtid då många av oss njuter lite extra – både av kärt umgänge, mysiga dekorationer och goda ärbarheter. Kanske hittar du några nya favoriter i vår samling med 10 hälsosamma bakverk av Martina ”Skippa Sockret” Norling?