Spanien here I come

Hej alla godingar! Jag är precis hemkommen från ett möte om min bok Struntprat om kost och träning. Nu ska jag försöka varva ner och göra klart hemtentan (molekylär nutrition). Mer info om mötet kan ni få reda på snart, men för de nyfikna finns faktiskt hela min reaktion på Instagram, hehe. (Instagram = Belliblonkan)

Palma

Bokat och klart 

I maj kommer jag bege mig på ett äventyr i Palma (sön-torsdag, så att jag inte missar någon Let’s Dance, haha) Jag har aldrig varit i Spanien så detta känns oerhört spännande! Vi kommer bo på en gård lite utanför Palma och har även valt att hyra bil. Så att vi dels kan besöka Palma, men även utforska omgivningarna runt om kring.

Gården verkar mysig och det bor även olika djur där höns, hästar, åsnor m.m. Dessutom finns cyklar, pool och massa andra aktiviteter. Jag ser fram emot att känna solen mot huden, äta massa gott och förhoppningsvis även kunna rida på hästarna på gården.

Alla som har varit i Palma eller andra delar av Spanien får jättegärna dela med sig av tips!

Inga kommentarer