Träningstrosor – Vilka ska man välja?!

klick//klick //klick

När man använder träningstights på gymmet tycker jag att det är skönt om trosorna inte syns. Egentligen är det väl bara en bagatell om det skulle synas en kant. Men de gånger som jag ser mina troskanter under byxorna så blir jag störd, och just på gymmet minimerar jag helst alla sötningsmoment.

Länge har jag använt “småtrosor” eftersom de verkligen inte stör, men när jag provade Pierre Robert’s boxers så vart jag positivt överraskad av att dom var osynliga under tightsen. Därav kan jag nu också kan använda boxer-trosor. Någon som har provat Tommy Hilfigers snygga?

Summa summarum använder jag ofta “småtrosor” när jag tränar tex. Calvin Kleins. Jag saknade länge att inte kunna använda boxer/hipsters, men som tur var ändrades det när jag provade Pierre Robert’s trosor för första gången!

PUSS & KRAM

No Comments Yet
  1. Ja det tycker jag, Jag blev väldigt glad eftersom jag nu kan ha boxer trosorna under mina ljusa/färgade tights som är mycket mer känsliga för kanter. Svarta thigths döljer mer synliga kanter om du förstår hur jag menar 😋

Sporthälsa bbb