Träningstights

Träningstights kan variera så mycket i kvalitet, pris och hållbarhet, därför vill jag dela med mig av mina tips på sport tights.

Better Bodies håller en hög kvalitet på sina material och har en väldigt god passform på de plagg som de säljer. Jag köpte ett par svarta tights för ett år sedan och se sitter fortfarande uppe väldigt bra även fast de har blivit tvättade om och om igen. Storleksmässigt kan jag tycka att dom var lite små i stl. S och om jag skulle köpa ett par nya idag så skulle jag ta stl. M.

NLY Sport. Nyligen köpte jag två par nya tights båda är från NLY sport och båda är väldigt färgglada, vilket jag älskar! De sitter väldigt bra och är sköna att träna i. Dom orange valde jag att köpa i stl. M eftersom jag var rädd för att de skulle vara korta i benen vilket de säkert hade varit eftersom stl. M passade väldig bra.

Drop of mindfulness. Jag har ett par väldigt färgglada tights från drop. Jag har haft dessa i mer än ett år och färgen har klarat flera tvättar jättebra. Passformen är tyvärr inte den bästa. Jag har stl. M på dessa eftersom jag återigen var rädd att benen skulle vara för korta för mig. Längden är perfekt, men det de har extremt dålig resår i midjan. Vilket har tvingat mig till att sätta in extra resår.

Adidas StellaSport. Mina nyaste sporttights kommer från Adidas och jag är störtkär i dessa! Vilken passform, vilken kvalitet och wow vilket mönster! Jag har inte hunnit tvätta dom än men jag tror att de kommer klara av det superbra. Dom är inte alls genomskinliga även fast de är så ljusa och stl. S passar mig perfekt.

Colorful clothes for a colorful Life
No Comments Yet
bbb