Hemlös och galen blonkan

Jobb i Älvsjö

Det är roligt hur man iefrerhand kan lägga ihop alla pusselbitar ser en helhet, och ser då hur det ena leder till det andra.

Igår morse fick jag lite bortom iväg till jobbet. Jag hann i tid och hade en oerhört trevlig dag tillsammans med Stina från NJIE i Älvsjö på en mässa. Kl 18:30 åkte vi åt varsitt håll med kurrande magar. Jag såg starkt fram emot middag och lite soffhäng efter att ha stått upp hela dagen.

F som är sjukskriven hade åkt till Uppsala för att hälsa på sin bror och för att se en bandymatch. Jag traskade hem med ett strålande humör, tills jag var framme vid ytterdörren och insåg att jag glömt nycklarna imorse. Usch!!

Trött, hungrig och kall slog jag mig ned i trapphuset och åt en bar från Eat natural. F skulle inte vara hemma förräns om fyra timmar (22:00) och jag lade upp mina tillgångar framför mig. En energidryck, ett gymkort, hörlurar, en drickyoghurt och en vilja om att inte sitta och frysa.

Marklyft
Nya shorts från H&M

Jag begav mig till en fitness butik. Där kollande jag både på snygga sportkläder och hade ett bra samtal med ägaren om ev. sommarjobb. Därefter blev det en vända till Coop där jag köpte en smörgås och jag hann in på H&M fem min innan dom stängde. Ett par shorts och en sport-bh hann jag grabba tag, innan dom föste folk ur butiken. Jag åt min lilla matsäck och gick till fitness24seven.

Som tur var satt kläderna bra och jag kickade igång ett jäkligt bra gympass. Det gäller att alltid göra det bästa av situationen och se att även negativa saker kan föra positiva saker med sig!

Räddaren i nöden
No Comments Yet