Hemlig Affär

Best Secret 

​Gårdagen blev helt annorlunda emot hur jag hade föreställt mig den. Men det kan vara bra med överraskningar ibland eftersom dagen blev oerhört mysig. 

Vid lunchtid tog jag mig ned till Årsta och lunchade på Primo Ciao Ciao. Det var supergott och jag rekommenderar verkligen den restaurangen. Inte bara smakade maten bra hela atmosfären var fantastisk och genom de stora fönstren kunde man blicka ut över hamnen.

Igår fick jag ett dundererbjudande på en nystartad “hemlig klädesbutk” som dessutom säljer träningskläder och jag nappade direkt såklart! Mer om det när paketet har anlänt. 

Hoppas ni får en underbar Onsdag, PUSS & KRAM 

No Comments Yet
  1. Som ni alla vet så bytte jag igår bloggnamn från nataliatrojan till natty för att nattis var upptaget. Men jag mejlade Nouw och frågade om det inte gick ta bort bloggen som heter nattis för att det är ingen som använder den bloggen. Idag fick jag svar att den bloggen är borttagen och att namnet är ledigt så jag bytte snabbt till Nattis efterson det känns mer "jag" med tanke på att jag kallas för nattis av många kompisar.

    Nu lovar jag att inte byta bloggnamn mer!! 😉

    Mitt nya bloggnamn är alltså:

    Nouw.com/Nattis

Sporthälsa bbb