Hårkontroll

Under några veckors tid har jag känt att mitt hår inte har mått så bra, antagligen beror det på stress och jag hoppas att det kommer lugna ned sig snart.

För att råda bot på hårbestyret har jag haft olika inpackningar, tvättat med vårdande schampon och försökt med flera olika trix, men inget har hjälpt.

Idag slutade jag jobbet kl 15 och tog ett snabbt beslut. ”Åka till Gävle eller icke!?” Min bil behövde byta om till vinterskor och eftersom dagarna går i rasande takt mot November så bestämde jag mig ändå för att åka till Gävle och byta till vinterdäck.

I Valbo väntade en fin överraskning på mig! Min Mamma hade fått höra om mitt besvär med håret och ville hjälpa mig på traven med olika vitaminer.

Kosttillskott

Hårkontroll – BOOST består av kreatin, zink, koppar, niacin, pantotensyra, vitamin B6 och botin.

Hårkontroll – ORIGINAL består av biotin, pantotensyra, L-cystin, zink, bambu och hirs.

Jag ska börja med en boostkur på 12 veckor och ge håret en ordentlig näringskick. Därefter ska jag underhålla håret med hårkontroll original som bidrar till en normal pigmentering och och kvalitet. Dessa vitaminer är självklart också bra för huden och naglarna, men det är håret som jag vill lägga min boost på.

Leave in conditioner

Hårkontroll – HAIR SHINE består av panthenol, ricinolja, arganolja, phytantriol och collagen protein.

Att håret ska få styrka och glans från en spray verkar bara för bra för att vara sant, och just dessa två ord kombinerade låter som riktigt kraftig falsk marknadsföring. Men jag tycker ändå att det kan vara värt att prova någonting nytt, och den här oljan har många bra beståndsdelar.

Hela serien kan ni hitta på Apoteket och här finns länkar till produkterna:

Hårkontroll BOOST, 60 tabletter 

Hårkontroll Boost, 60 Styck 

Hårkontroll Hair Shine Boosting spray 120ml 

No Comments Yet
bbb