Surfa med Pierre Robert

Surfresan till Portugal är definitivt en av de bästa minerna från sommaren 2016! Jag träffade så många intressanta människor, utmanade mig själv och njöt varje stund av livet och dess överraskningar.

Jag bokade resan med min klasskamrat Amanda och kontaktade snabbt Pierre Robert för att fråga om vi fick ta med oss några av deras kläder på resan. Självklart duger endast det bästa till oss, och som tur var höll Pierre Robert med! Ett paket med kläder anlände strax innan avfärd, och det gav oss båda en extra knuff av träningsglädje. För om det var en sak jag fick lära mig i Portugal, så var det att surfing det.. Det är att träna på riktigt!

AMANDA

1. Vilket är ditt bästa minne från resan?

Förutom alla härliga människor så är en av mina bästa minnen beachfesten vi hade. Grym stämning och bra musik gjorde den festen minnesvärd.

2. Hur kommer du hålla igång träningen i höst?

För att hålla igång träningen i höst har jag planerat in att skaffa gymkort när det börjar bli mörkt och kallt så jag får göra något annat än min vanliga löpträning.

3. Passade Pierre Roberts kläder till surfning och yoga?Ja jag tycker att kläderna är bekväma och sitter bra vilket är viktigt både när man surfar och yogar

4. Kommer du surfa igen?

JA! Kommer definitivt vilja surfa igen. Det var bland det roligaste jag provat på länge.

MONIKA

Vi lärde känna en fantastisk tjej från Norge! Hon var som tur var lika ovan med surfing som oss, så vi hamnade i samma grupp och mötte alla toppar och dalar tillsammans.

Eftersom Pierre Robert’s huvudkontor befinner sig i Oslo känns det naturligt att Monika får representera den skandinaviska designen från Norge.

1. Hva er ditt beste minne fra reisen?

Surfingen var selvfølgelig gøy, men det beste minnet var å få møte så mange fantastiske mennesker, spesielt dere to. Håper og tror vi holder kontakten.

2. Hvordan kommer du til å holde igang treningen i høst?

Jeg skal løpe halvmaraton i fjellet i september, så må holde løpeformen på topp til det. Ellers skal jeg trene en del kondisjon og styrke så jeg er godt forberedt til ski-sesongen.

3. Passet Pierre Roberts klærne til surfing og Yoga?

Ja, de passet veldig godt! De støtter bra, samtidig som de er behagelige. Klærne satt perfekt under yoga-øvelsene, og når vi ble kastet rundt av bølgene under surfingen.
3. Kommer du til å surfe igjen?
Ja, så absolutt! Håper det blir en tur med Lapoint til Bali nå allerede i vinter, slik at jeg (vi) kan fortsette læringskurven. Anbefaler alle å prøve surfing, da det er kjempegøy!

ISABELLE

1. Vilket är ditt bästa minne från resan?

Mitt bästa minne från resan kommer från den sista surfdagen. Då jag egentligen inte vågade ge mig ut bland vågorna, men gjorde det iallafall och det visade sig vara den bästa dagen på brädan.

2. Hur kommer du hålla igång träningen i höst?

Suget efter träning och motion finns alltid där. Men jag kommer lägga i en extra växel då det kommer till konditions och uthållighetsträning eftersom jag precis har anmält mig till vättenrundan som går nästa sommar. 30 mil på cykel, så det gäller att börja redan nu!

3. Passade Pierre Roberts kläder till surfning och yoga?

Ja absolut! Jag surfade varje dag med en sport-bh från Pierre Robert under våtdräkten och den satt kvar precis där den skulle och höll allt på plats. Till yogapassen föredrog jag den lite tunnare modellen eftersom den har en lösare passform med mindre stöd.

4. Kommer du surfa igen?

JA ABSOLUT! Jag längtar redan!

Lev, Njut, Skratta och Skapa minnen tillsammans

TÄVLING

Sommaren är naturligtvis lätt att fylla med motion och träning för de flesta. Men det är otroligt viktigt att försöka hålla igång den kontinuerliga träningen in i höst och vintermörkret också. Därav anordnar jag nu en tävling med Pierre Robert på min instagram. Där kommer jag dra tre lyckliga vinnare. Kolla in reglerna på mitt konto: Belliblonkan. PUSS & KRAM

I sammarbete med Pierre Robert
No Comments Yet

Comments are closed

bbb