SPOONS knackar på ytterdörren

Spoons

Igår när jag kom hem från skolan låg det ett paket utanför min ytterdörr. Paketet kom från Spoons och innehöll två soppor och två grytor.

Spoons är ett företag som lagar hälsosamma och smarriga rätter som är gjorda på naturliga ingredienser och är väldigt smakrika och goda. Företaget ligger i Malmö men deras sopor och grytor kan man köpa på de vanliga livsmedelsbutikena över hela landet.

Plugg & Lunch

Just nu har jag oerhört mycket i skolan. Så mycket att om man glömmer bort att andas ut så drunknar man. När jag kom hem från skolan igår satte jag mig direkt framför böckerna, och hade ingen lust att avbryta mitt flow för att laga mat. Ofta vill jag att lunchen ska gå fort att göra. Självfallet ska det vara nyttigt och mättande, men jag lägger heller krutet på att laga en ordentlig middag, och då passar det mig perfekt att varva mina vanliga sallader med Spoons nyttiga rätter.

Igår värmde jag upp soppan, toppade med yoghurt, jordnötter och oregano. Ni kan bara tänka er hur fort och smidigt det gick!

Lördag

Idag har jag och F brunchat på nybakta scones, kokta ägg, pepparkakor och varmchoklad. Snart ska jag plugga en sväng, därefter ska vi gymma, fika och fira! Ha en fin lördag, PUSS & KRAM

No Comments Yet

Comments are closed

Sporthälsa bbb