Pierre Robert

Träna med sällskap 

Nu under julen kommer antagligen min träning variera mycket. Jag kan träna hemma, gå ut och springa eller åka iväg till Sandviken för att besöka den gymkedja som jag har kort på.

Igår tog jag en löptur och i förrgår utförde jag ett snabbt träningspass på golvet hemma i Gävle. På gott och ont kom det en tassande vovve och jag fick mysigt sällskap.

Underställ

Åååh jag är helt kär i mitt nya underställ från Pierre Robert. Ni kan hitta det HÄR och HÄR.

Understället är gjord av merinoull och tekniskt material, vilket har en temperaturreglerande effekt. Dessutom tycker jag att plaggen smiter skönt om kroppen och har en oerhört bra passform.

I fredags var jag ute och sprang i 30 minuter. Jag hade på mig sport-bh, min ullunderställströja, en tjocktröja och en tunn jacka. Det vart lite för varmt! Därav skippade jag extratröjan när jag var ute och sprang i söndags, och det blev ett vinnande koncept.

Jag är ingen van löpare, men för mig och mina förutsättningar passade kläderna perfekt. Jag gillar speciellt den korta dragkedja som sitter i halsen samt den perfekt åtsittande resåren i midjan på byxorna.

PUSS & KRAM
No Comments Yet

Comments are closed

bbb