Mymuesli rabattkod

För mycket av det goda ger ångest?

I samarbete med www.mymuesli.com

Julen är en supermysig årstid där man får njuta av både det ena och det andra. Trots att jag fortsätter träna kan jag uppleva att under vinterhalvåret går jag i ide. I detta ide av tjock vinterjackor och stora mysiga stickade tröjor är det lätt att glömma bort vilka mål man har med träningen. Dessutom kan det ena julbordet efter det andra leda till både illamående och dåligt samvete.

Balansen mallan att unna sig, njuta, överäta och ångra sig är ibland fin och därav kan det vara bra att trots lyx ha hälsosamma rutiner att luta sig tillbaka på.

God musli varje adventsmorgon

En god vana som jag verkligen står för är att varje dag bör startas med en god och hälsosam frukost! I denna adventskalender får man 24 stycken ekologiska müslis. Varje morgon känns lite extra spännande och lyxig då man får se vad som dålde sig bakom luckan.

Krispiga granolas med chokladbitar, bär eller julkryddor kommer jag njuta av hela vägen fram till jul. Om du eller någon du tycker om också förtjänar att få lite extra kärlek i december så har jag en rabattkod på adventskalendern till er som ni kan hämta HÄR!

100 kr rabatt

No Comments Yet
  1. Ja verkligen en toppenkalender! Jag har förr aldrig tänkt på att den traditionella chokladkalendern skulle kunna kompletteras/ bytas mot ett nyttigare alternativ. Men nu när jag har denna känns varje morgon superspännande. Kram

Sporthälsa bbb