Motbevisad

Ny vecka och nya tag! Just nu sitter jag och tittar på läroboken, och känner jag mig lite lagom mosig hemma i lgh i Sthlm. Jag klev upp 05:35 för att kunna hinna med tåget, och nu känner jag att kroppen börjar undra varför det blev så.

Aja, lite kaffe och sedan tar vi nya tag! I fredags fick jag hem ett paket från Pierre Robert. Det innehöll en grå sport-bh, ett par svarta tights och ett ljusblått linne. En perfekt motivationsboost inför nya veckan. Eftersom jag inte har varit helt nöjd med de senaste två träningsveckorna, låter en omstart bra i mina öron.

Tightsen! Tightsen jag säger bara WOW! Jag måste erkänna att jag var lite negativ då jag packade upp dom "dom kommer säkert sitta löst, och glida ned", men nej då! Direkt när jag drog på mig dom kände jag hur fel jag hade. Deras smidiga men ändå tjocka material satt som en smäck över låren, och den höga midjan rör sig inte en millimeter även vid benböj eller diverse andra akrobatiska rörelser. De har en ficka i bak för skåpnyckel eller liknande, och de är snyggt diskreta, vilket gör att de passar ihop med allt annat.

Hoppas ni får en toppenstart på veckan, PUSS & KRAM

No Comments Yet
bbb