Intervju av Miinto

Rör på dig lite varje dag

Godmorgon!

Förra veckan blev jag intervjuad av Miinto som är en stor onlinebutik, och har massor av nyheter inom sportkläder, mode, heminredning etc. Jag gillar att dom verkligen tar initiativ och visar att träning och hälsa är värt att trycka på! Trots att nya träningskläder kan ge stor drivkraft och sug efter motion, så räcker det inte med att handla hem nya plagg, de måste användas också!

Ni får gärna gå in och läsa hela intervjun här.

Söndag!

Idag vaknade jag upp själv här i lägenheten eftersom F är och besöker några kompisar. Inte för att vara den, men.. jag uppskattar att från stund till stund vara helt själv. Det finns självfallet mycket mysigt i att vakna upp tillsammans på helgen och ta en sak i sänder. Däremot kan det lätt kännas som att kan fastnar i allt, en lååång frukost, en lååång stund framför tv’n och sedan visps är det kväll, nej kanske inte riktigt så men jag gillar iallafall att sätta fart!!

Idag vaknade jag 08 och åt frukost och nu efter lite svar på olika mail mm. tar jag mig en kopp kaffe och ska snart bege mig till gymmet för träningspass nr. 1. Hoppas ni får en härlig avslutning på veckan, PUSS & KRAM

No Comments Yet

Comments are closed

bbb