Hur är Freddykläderna?

Mitt ärliga utlåtande

Som vissa av er säkert redan vet blev jag ambassadör för Freddystore för några veckor sedan. Nu har jag fått hem två par byxor ett ett set träningskläder och här kommer mitt ärliga utlåtande.

TRÄNINGSKLÄDER: Jag fick ett par gråa tights och ett snyggt linne. Dom säljs tillsammans i ett paket och linnet hade skön passform. De hittar nu HÄR

Tightsen har en silikonkant längs midjan så att de ska sitta uppe. Vilket de även gjorde, men jag tyckte inte riktigt om känslan av silikon mot huden då jag tränade. Vilket kan bero på att jag alltid har haft problem med känslig hy och eksem så jag är rädd att silikonet, svett och friktion kan ge problem för mig. Dessutom satt de lite väl tight över baken som jag inte heller trivdes i.

WR.UP Regular Waist skinny – NO -Svart strl. S: Wow vilka sköna byxor och de kommer så sött ihoprullade med en liten rosett! Jag var rädd att regular waist skulle kännas lågt eftersom jag numera är van med hög midja, men de sitter bra. De svarta finns i olika material och jag har i jersey som är supermysigt. Nackdelen med byxorna är att de inte har några fickor, vilket typ inga byxor har nu för tiden. Byxbolagen där ute hör upp! Se över detta, jag och säkerligen alla andra vill ha någonstans att lägga mobil och nycklar.

Ni hittar de svarta HÄR

Lika som på träningsbyxorna har dessa ett silikonband i midjan. Men på dessa byxor tycker jag att det är skönt eftersom de gör att byxorna inte glider ned. Något som jag tror att de flesta kan känna igen sig i och hata lika mycket som mig, eller vad säger ni?

Sist men inte minst har jag WR.UP Regular Waist in bleached light denim. Strl. S: Dessa är också väldigt sköna och det är kul att ha en annan färg än svart på sina byxor. Dessa kommer jag definitivt ha massor av användning av eftersom de känns som att ha på sig mjuka och följsamma träningskläder, men de ser ut som jeans. Ni hittar dom HÄR

Team freddy

No Comments Yet

Comments are closed

bbb