Bästa fredagen & eventuella samarbeten

Godmorgon sötisar!

Igår hade jag minst sagt en händelse rik dag. Allt började med en tenta, som kändes bra. Efter lunch var ett Ikea besök planerat, och därefter åkte jag till gymmet.

På SATS blev uppvärmningen som vanligt på gångbandet, men mitt i allt började telefonen ringa. Det blev ett väldigt trevligt och givande samtal med ett företag om eventuella samarbeten, mer om det senare. Därefter körde jag benen tills de blev helt darriga!

Efter gymmet hann jag precis hem och duscha innan F ringde och föreslog att vi skulle mötas inne i city. Jag skyndade mig att slänga på mig lite kläder och dessutom min hatt som fick pryda huvudet. Väl inne i stan besökte vi ett sushi ställe innan det blev till Caliroots butiken i PK-huset.

Efter vår mysiga shoppingtur blev det Game of Thrones!

Hoppas att ni allihopa får en härlig dag idag! Själv är jag på väg mot äventyr norröver, PUSS & KRAM, Ps. En liten sneak peak på vad shoppingen bestod av.

No Comments Yet
  1. hejhej, ser att du verkligen kör hårt!! Underbart! Jag undrar om du skulle vilja göra ett litet samarbete. Så att jag skriver nått riktigt bra om dig och din blogg och tvärtom. För tycker du verkar så underbar😘😘

Sporthälsa bbb