Veckans vegetariska: Kikärtspasta med krämig broccolipesto och parmesan

Veckans vegetariska: Kikärtspasta med krämig broccolipesto och parmesan

Okej, håll i hatten, för här kommer v ä r l d e n s godaste snabbmat: Kikärtspasta med en underbart krämig och smakfylld broccolipesto, toppad med parmesan och grönkål. Klar på 10 minuter liksom, hälsar Hannah Berglund.

Så här gör du:

 Koka pastan enligt anvisningar

– Koka ca 150 gram (per person) fryst broccoli.

– Häll bort vattnet på broccolin och mixa i en vitlöksklyfta, salt, peppar, chili, ca 1-2 msk solroskärnor och lite parmesan.

– Toppa härligheten med ännu mer parmesan och lite krispig grönkål. Voila!

 

Idag startade jag dagen tillsammans med två klienter på gymmet. Svettfest deluxe, och snart är det dags för gruppass nummer 2. Kvällen kommer gå i fredagsmys-anda med god mat och fina vänner. Trevlig helg! //Hannah

Skriv ut recept
Veckans vegetariska: Kikärtspasta med krämig broccolipesto och parmesan
Veckans vegetariska: Kikärtspasta med krämig broccolipesto och parmesan
Votes: 1
Betyg: 1
You:
Betygsätt detta recept!
Portioner
Portioner
Veckans vegetariska: Kikärtspasta med krämig broccolipesto och parmesan
Votes: 1
Betyg: 1
You:
Betygsätt detta recept!
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras