Sockerfri jordgubbssorbet – smarrig succé av enbart 3 ingredienser

sockerfri jordgubbssorbet

Sommarens fräschaste glass gör du snabbt och lätt av enbart 3 naturligt goda ingredienser. Prova vårt recept på sockerfri jordgubbssorbet, en garanterad smaksuccé.

En sockerfri jordgubbssorbet ger både svalka och njutning i sommarvärmen. Ja även vintertid med bären du fryste in från säsongens skörd, eller köpt i din närmaste mataffär. Dessutom känns det extra bra när du kan njuta av god sorbet av enbart naturligt hälsosamma ingredienser, eller hur? En bra magkänsla, både mentalt och fysiskt. Ytterligare plus är att den även passar dig som är vegan, gluten- eller laktosintolerant, samt går blixtsnabbt att göra.

Sockerfri jordgubbssorbet

Ingredienser 2-4 portioner:

  • 0,5 dl kokosmjölk (tjocka krämen)
  • 5 dl frysta jordgubbar
  • 1 krm vaniljpulver

Gör så här:

  1. Låt jordgubbarna tina lite så de går att mixa.
  2. Lägg frysta jordgubbar, kokosmjölk och vaniljpulver i en mixer.
  3. Mixa till en jämn och len konsistens.
  4. Servera omedelbart. Njut!
Skriv ut recept
Sockerfri jordgubbssorbet – supersmarrig av enbart 3 ingredienser
sockerfri jordgubbssorbet
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Portioner
Ingredienser
Portioner
Ingredienser
sockerfri jordgubbssorbet
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Låt jordgubbarna tina lite. Lägg dem, kokosmjölk och vaniljpulver i en mixer.
  2. Mixa till en jämn och len konsistens. Servera omedelbart.

sockerfri jordgubbssorbet

Perfekt att bjuda någon du tycker om på, såväl den som inte tål gluten, laktos, som vill minimera sitt sockerintag – men som älskar krämig sorbet. Friskt och svalkande, samtidigt som jordgubbarna fyller dig med både vitaminer, järn och vätska.

Gillar du sockerfri jordgubbssorbet rekommenderar vi även:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras