Rawfoodbollar med blåbärssmak – recept från Hanna´s Kitchen

Rawfoodbollar med blåbärssmak - recept från Hanna´s Kitchen

Vem kan få nog av supergoda och näringsrika rawfoodbollar? Till frukost, mellanmål, kvällsfika eller däremellan – alltid lika passande. Inför helgen har vi laddat upp med enkelt recept på rawfoodbollar med ny twist av blåbär från Hanna´s Kitchen.

Rawfoodbollar med blåbärssmak

Ingredienser, ca 10 bollar:

– Ca 230 gram medjooldadlar

– 60 gram glutenfria havregryn (eller vanliga)

– 50 gram mandlar (kan bytas ut mot cashewnötter, eller för att göra nötfri, solrosfrön och/eller pumpafrön)

– 25 gram riven kokos

– Ca 5 gram kokosolja

– Blåbärspulver efter smak (ca 6 gram)

Gör så här:

1. Lägg i alla ingredienser i en matberedare eller mixer och mixa tills önskad konsistens.

2. Rulla till bollar och förvara i kyl eller frys.

3. Ät och njut! 

Recept och foto: Hanna Sundell.

 Följ gärna Hanna´s kitchen på Facebook och instagram @hannas.kitchen

Skriv ut recept
Rawfoodbollar med blåbärssmak - recept från Hanna´s Kitchen
Rawfoodbollar med blåbärssmak - recept från Hanna´s Kitchen
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Portioner
Portioner
Rawfoodbollar med blåbärssmak - recept från Hanna´s Kitchen
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras