Jordnötsbollar av 3 ingredienser – galet gott, glutenfritt recept

jordnötsbollar

Gillar du jordnötssmör kommer du bli som galen i dessa enkla jordnötsbollar!

Jordnötsbollar är det perfekta godiset när suget slår till och där du bara behöver tre ynka ingredienser. För en sockerfri variant, använd Fiber Syrup istället för lönnsirap, eller agavesirap som har ett lägre GI-värde. Annars är det bara att blanda och njuta av de veganska, gluten- och laktosfria jordnötsbollarna.

Skriv ut recept
Jordnötsbollar
jordnötsbollar
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Portioner
Ingredienser
Portioner
Ingredienser
jordnötsbollar
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Instruktioner
  1. Blanda jordnötssmör, lönnsirap och kokosmjöl i en skål och blanda ordentligt.
  2. Täck skålen och kyl i 15-20 minuter.
  3. Forma smeten till jordnötssmörbollar, ca 1-2 msk per boll, och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Kyla i ytterligare 20-30 minuter tills de är något fasta.
  4. Ta ut ur kylen och njut! Du kan även ringla lite mörk choklad över bollarna om du vill göra dem extra lyxiga.

Recept och foto: beamingbaker.com

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras