Efterrätt till midsommar: Citroncheesecake i burk

Efterrätt till midsommar: Citroncheesecake i burk

Frisk och fräsch efterrätt till midsommar? Testa kostexpertens goda citroncheesecake i burk!

Recept: Citroncheesecake i burk

Ingredienser:
400 gram crème cheese (t.ex. philadelphia)
1 dl kvarg
3 ägg
2 msk honung
½ tsk vaniljpulver
rivet skal från en eko citron (skölj väl)
jordgubbar till att toppa med

Gör så här:
Vispa samman samtliga ingredienser och häll upp i burkar, glas eller mindre skålar. Ställ burkarna i en form med hög kant som du fyller med vatten. Detta för att krämen ska tillagas skonsamt och bli krämig och god. Grädda i ugn på 180 grader i 30 minuter. Låt svalna. Toppa med jordgubbar och avnjut ljummen eller kall.

Recept och foto: Yvonne Lundgren

Skriv ut recept
Efterrätt till midsommar: Citroncheesecake i burk
Efterrätt till midsommar: Citroncheesecake i burk
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Portioner
Portioner
Efterrätt till midsommar: Citroncheesecake i burk
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras