Veganska Bakelser

Hallon, Blåbär och Kokoschips

Igår flög kreativiteten i mig och jag invigde mammas nya mixer. Jag älskar att experimentera i köket, bara gå helt på känsla och utan recept. Ibland smakar det helt sanslöst äckligt men ibland lyckas jag ordentligt.

Dessa veganska bakelser smakade som tur är lika gott som det ser ut! Till botten använde jag bla. avocado, mandlar, sirap och nötkräm. Till det övre lagret mixade jag hallon, mango, kiwi, kokosolja och några mandlar. Sean toppade jag allt med blåbär, hallon och kokosflingor. In i frysen i någon timme och sedan MUMMS!

Om jag skulle ha ett nyårslöfte för 2016 så skulle det nog vara att äta mer vegetariskt och veganskt. Jag är ju en miljökämpe och man blir häpen över vilken miljöförstörelse livsmedelsindustrin skapar. Ekologiskt ska det vara!

Ha en härlig söndag! PUSS & KRAM

No Comments Yet
bbb