Stockholm city

Lovely Sunday

Oj vilken solig och härlig dag det har varit idag! Jag vaknade tidigt av den underbara solen som sken in genom en springa i gardinen. Då skyndade jag mig upp och gjorde proteinvåfflor och blåbär- och hallonsmoothies till söndagsfrukost. Frukosten bar jag upp till uteplatsen i trädgården, sen satt jag och pojkvännen där och kopplade av en stund innan gymmet kallade oss.

På SATS körde jag ett träningspass för magen och ryggen, som gick bra och blev väldigt kort men intensivt. Snart kan jag göra pull ups på egen hand, jag är så taggad!!

Efter lunch for vi in med tvärbanan till city och jag agerade personal shopper till pojkvännen som shoppade loss ordentligt. Själv hittade jag inget som jag fastnade för men njöt ändå av hela atmosfären som låg över soliga city. När all shopping var avklarad letade vi febrilt efter Njie’s propud, choklad eller karamell, men hittade tyvärr inga.

Nu ska jag avrunda kvällen med en proteindrink, och om jag orkar ska jag kanske gå en liten promenad i den ljuvliga sommar natten. KRAM ( Se nedan för receptet till mina proteinvåfflor <3)

Ingredienser till PROTEINVÅFFLOR:

1,5 dl Vetemjöl (gramhamsmjöl, fulkornsmjöl eller vad som ni har hemma)
1 Ägg
1 Äggvita
1 tsk Bakpulver
1 dl Lättmjölk
1 msk Chiafrön
0,5 dl Proteinpulver
Kokosfett till våffeljärnet

Gör så här:

Starta våffeljärnet så att det hinner bli varmt. Rör ihop vetemjöl, bakpulver och proteinpulver. Knäck äggen och rör tillsammans med mjölken. strö där efter i ca en msk chiafrön. Grädda ca 6 våfflor.

Jag toppade mina våfflor med en kula Ben & Jerry’s Greek style, gröna vindruvor och äppelbitar.

Ny vecka nya möjligheter
No Comments Yet

Comments are closed

bbb