Risenta knackade på dörren

Tjenare mysisar!

Som jag hintade i tisdags så kom det ett bud och lämnade en stor kasse utanför min ytterdörr, det var Risenta som var avsändaren! Jag blev oerhört förvånad och fylld av 110% glädje! Påsen innehöll 6 paket brödmixer och lämpliga tillbehör.

Fröbröd från Risenta

Idag bestämde jag mig för att prova fröbrödet. Det består av havregryn, linfrön, pumpakärnor, sorloskärnor, psylliumhusk, boveteflingor och dinkelpuffar,(ca 70% Frön och kärnor och resten är ”mjöl”.) Det var oerhört lättbakat, blanda, låt svälla i 10 min, in i ugnen och BOOM färdigt! Jag toppade min smörgås med salladsblad, tomat och ägg. Den perfekta smörgåsen innan jag nu ska till gymmet och leverera ett benpass.

Kristina Andersson, Näringsfysiolog, gästade Nyhetsmorgon på TV4 och berättade om brödet och allt gott det för med sig både till smaklökarna och till kroppen. Det gav mig oerhörd inspiration och ni får väldigt gärna kolla in klippet HÄR. Där berättade dom dessutom att brödet blir saftigare och sakerna kommer fram bättre då det får ligga till sig, så jag längtar redan hem igen då det är dags att äta ett återhämtningsmål.

PUSS & KRAM

No Comments Yet
bbb