Kanelstekta äpplen och kvarg

Godmorgon!

Igår började jag dagen med en skål råggröt. Vi håller på att läsa livsmedelskemi i skolan just nu och man lär sig nya saker varje dag. Men från den här veckan tog jag med mig att föreläsaren sa att ”råg är medicin”.

Innan skolan blev det ett tungt benpass, med lite härlig ilska och envishet på slutet. Jag började att göra benböj, därefter utfallsgång med kettlebells och slutligen leg extension.

Igår kväll mös jag och F framför en väldigt bra film, En Oväntad Vänskap. Till filmmyset hade han mums mums men jag tror ändå att mitt kvällsmellis slog hans med hästlängder, både i nyttighet, mättnadskänsla och smak!

Kanelstekta äpplen & Citron, Lime Kvarg

Jag skivade ett grönt äpple och stekte det snabbt med både kanel och kardemumma. Därefter tog jag en skiva galiamelon och blandade alla dessa komponenter. MUMS!

No Comments Yet
  1. Kolla gärna in min bloppis på instagram! Inga fasta priser utan enbart bud, då jag kämpar för varje öre jag kan få ihop. Johnny Bulls, Pellobello, Calvin Klein, A&F, Adidas och Toms är märken som säljs.

    @monettebloppis

  2. Ser verkligen superduper gott ut! Något jag kommer till att testa. Hoppas du haft en trevlig helg 😃 Kramar från mig! Btw hit kommer jag kika in igen, super bra blogg!