Promenad och sedan middag ute

Godmorgon!

Man känner sig inte helt bortskämd med det väder som vi har haft de senaste dagarna, och därav har jag passat på att vara ute så mycket som möjligt. I fredags var jag väldigt produktiv hela förmiddagen. Tvätta, städa, laga mat, diska osv. Det är skönt när man får en sådan energiknuff och bara gör alla jobbiga sysslor på en gång. Då är dom ju faktiskt gjorda sen!

Efter en snabb lunch mötte jag upp @eemelieg vid t-centralen och vi tog en lång och härlig promenad tillsammans. Från t-centralen gick vi vidare över till Kungsholmen, gamla stan och slutligen södermalm.

Amida Kolgrill

När F slutat jobbet tog vi till vara på solskenet ytterligare genom att äta ute på Amida som ligger längs Folkungagatan.

Falafel

Jag beställde mumsig falafel och F tog smördegsinlindad lammfärs. MUMS! Apropå mitt nyårslöfte = Äta mer vegetariskt, så har det gått jättebra! I snitt äter jag kött några få gånger i veckan, och det bästa är att mina matvanor har i stor utsträckning smittat av sig på F. Vilket gör att även han kan komma med kreativa receptförslag. För mig har kött blivit ett mer lyxigt tillägg till en kost som har en vegetariskbas.

Strosa runt på Södermalm

Efter middagen kände vi inte för att gå hem direkt, istället strosade vi runt på Södermalm tills jag fick hemska skavsår. Ha en fin dag, PUSS & KRAM

Inga kommentarer