Strålande sol och turistfällor

Hej hopp allihopa!

Igår fick vi verkligen känslan av att vi åkte till Frankrike och mötte upp våren innan den tar sig vidare till Sverige. Solen strålade, gräsmattorna är gröna, blommorna börjar slå ut och fåglarna kvittrar för fulla muggar.

Efter en frukost i lägenheten tog vi bussen till Champ de Mars. F har så mycket skavsår på sina fötter att det nästintill är mer skavsår än fötter, därav blev det så mycket bussåkande som möjligt igår. Det tog ca 40 min för oss att åka dit, och WOW så imponerande vi blev då vi åkte på snäva gator men började se toppen av Eiffeltornet sticka upp ovanför hustaken. Aldrig hade jag kunnat tro att Eiffeltornet skulle vara så vackert!

Turistfällorna runt om Eiffeltornet var många, och plötsligt när jag vände mig om var F borta. Då står han och får ett armband flätat runt handleden. Haha, inte riktigt F’s stil men jag antar att det berodde på låg energinivå och egentligt behov av mat.

Nog blev det en del promenerande igår trots skavsår. Vi loopade runt Eiffeltornet i en stor cirkel dels för att se det från alla håll och vinklar men även för att hitta ett lunchställe. Slutligen hamnade vi på en solig uteservering och beställde in en spenat- och chèvrepaj till F och en pumpa- och kronärtskockspaj till mig.

No Comments Yet

Comments are closed

Sporthälsa bbb