Paket från NJIE

Feed your cravings!

Godmorgon alla fina!

Igår när himlen hade öppnat sig som mest och regnet fullkomligt hällde ned gick jag för att hämta ut mitt paket från NJIE. Helt dygsur var min jacka när jag kom innanför ytterdörren igen och det var skönt att innan både paketöppning och träningspass pausa med en kopp te och ett äpple. När värmen var tillbaka i kroppen igen öppnade jag paketet, och hittade ett par nya snygga svarta tigths som satt som en smäck!

Armhävningar, stå på händerna och hopprep

Ny utmaning: Armhävning med klapp

Gårdagens träningspass känns verkligen av idag, träningsvärk i ryggen, magen, bröstet och armarna. Mitt nya mål är att kunna göra armhävningar med klapp. Det är en bit kvar, men det är alltid lika roligt med nya utmaningar.

1. Jag ska bygga upp mig styrka i bröstmusklerna med vanliga armhävningar.

2. Vid varje bröstpass ska jag försöka överkomma obehaget av att släppa golvet och slå ihop händerna. Det är faktiskt riktigt obehagligt, eftersom det känns som att jag kommer dunka ansiktet rakt ned i golvet vilken sekund som helst.

3. När bröstet är för trött för att ens göra en armhävning på knäna ställer jag mig mot väggen och gör med klapp där. Detta för att få in själva rörelsen.

Ha en fin lördag, PUSS & KRAM