Gotland dag 2

Idag dundrar solen återigen från en klarblå himmel över Gotland. Jag står just nu i köket och värmer soppa med ena handen och i den andra har jag ett glas mousserande som jag smuttar på.

Igår hittade vi ett härligt boende inne i centrala Visby, med endast 500 m till ringmuren. Efter att bostadssökandet var avklarat strosade vi runt innanför ringmurarna och njöt av allt som det hade att erbjuda. Till middag stannade vi på The Black Sheep Arms. Ölen och cidern som de hade på menyn var väldigt utsökta, men. ÄT ALDRIG DÄR!

Dom serverade allt med pommes och tog duktigt betalt för all billig potatis och fritösolja som personalen lassade ut till kundern. Köttbullarna som jag beställde var halvfabrikat från Findus och smakade självklart därefter. Så stanna gärna och förfriska er men jag och F mådde illa hela kvällen efter deras hemska meny.

Direkt när jag vaknade imorse klädde jag på mig träningskläderna och tog en springtur längs kusten. Villken frihetskänsla!

Jag stannade dessutom till vid en övergiven bänk och tränade lite mage! En semester ska inte behöva komma ivägen för ens fitnessdetermination tycker jag. När jag kom hem igen gjorde vi havregrynsgröt till frukost som toppades med torkaddrakfrukt, cashewnötter och en klick salmbärssylt.

Liggande benlyft – 3 set, 10, 10, 10 reps

Situps – 3 set, 10, 8, 8 reps

Gungandeplankan – 3 set, 10, 20, 20 reps

Semesterkänsla
No Comments Yet
bbb