NOCCO

God Morgon!

Just nu lyssnar jag på söndagsmusik och sippar på en NOCCO, Hallon, samtidigt som jag äter proteinhavregrynsgröt, jag laddar upp för en dunderdag skulle man kunna säga. Idag är det ju min sista sommarlovsdag och jag avser att göra det mesta av den. Imorgon börjar på en ny utbildning och jag känner mig full av förväntan och nervositet.

Alldeles strax ska jag hoppa ur min morgonrock och klä på mig träningskläder istället. Idag har jag bokat in mig på en Zumba lektion. Det var länge sedan jag gick på zumba klasser så det ska bli riktigt kul, hoppas bara att konditionen finns kvar!

Koffeinberikad hallonsaft 

​NOCCO’s nya smak Hallon är koffeinberikad, har ingen kolsyra, såklart sockerfri och en klar favorit för mig! Mums helt enkelt. Den har en väldigt god och enkel smak, dessutom uppskattar jag att den inte är kolsyrad. Kolsyra sliter på tänderna och blåser upp magen, så jag klarar mig gärna utan kolsyra i min vardag.

Om ni lyckas hitta denna hallondryck så är det verkligen ett måste att prova den! Hoppas ni får en fin söndag kära vänner, PUSS & KRAM

Inga kommentarer