När ska det ta slut?

De senaste dagarna kände jag att det blev lite mycket med allt. Många tankar på jobb, många tankar på skolan, många tankar på träning och många tankar på relationerna som jag har. Just nu känner jag mig less på det mesta.

Samtidigt som jag har tyckt mycket om den kurs som vi hade nu så blir det alltid en hat/kärlek mot slutet av kursen. Desto större förståelse man får för ämnet ju roligare blir det, men desto närmare man kommer tentan ju närmare kommer även tentaångesten.

I dag hade vi tentan på morgonen. Även fast jag vet att mitt huvud blir helt urlakat efter varje tenta så blir jag lika förvånad varje gång. Hela eftermiddagen har jag tagit det lugnt, och pö om pö har tentaångesten släppt taget om kroppen. Jag har inte känt mig ledsen, men less på saker som jag i vanliga fall studsar upp av. Imorgon är det dock en ny dag på en ny kurs, och jag vet att tills dess kommer energin vara på plats igen. Man får ta svackorna för vad de är, och nog är det inte så konstigt egentligen att man precis runt om en tenta känner att livets gryta bubblar över en smula!? PUSS & KRAM på er.

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer