House tour Blonkan + tankar

Godmorgon! Igår medan jag hade F i telefonen i ena handen hade jag kameran i den andra, och därav kommer en liten ”House tour” från hur det ser ut hemma hos mig, samt några gamla bilder. Rundturen är dock liten eftersom vi bor gulligt och smått, och ja.. titeln passar inte riktigt den heller, eftersom vi bor i lägenhet. Haha, skit samma nu kör vi!

Toaletten under sängen
Massa planer

Jag tycker inredning är superkul eftersom man får släpa lös sin kreativitet. Däremot är det snuskigt dyrt, och just nu har jag massa planer på att göra om hemma på mer ekonomiska sätt. Har ni några tips på enkla DIY pyssel?

Längar efter helgen!

Idag ska jag återigen iväg och jobba för NJIE, vilket jag faktiskt tycker är dökul! Trots det ser jag fram emot helgen, och fredagen. På fredag är det den fjortonde, vilket är min och F’s årsdag. Vi ska inte fira ett, två, tre, fyra utan hela fem år tillsammans! Herre jösses, så galet det låter!

Vi har ett fullspäckat schema framför oss av roliga aktiviteter och massa mys, och därav känner jag mig just nu som ett barn som längtar efter julafton. Men men.. mer om det då. Nu ska jag som sagt iväg och jobba, dagens första stopp blir i Täby.

PUSS & KRAM
No Comments Yet
bbb