Vitamin Well och NOCCO

Släcka törsten i sommar

När jag tänker på en smak som skulle kunna representera den föregående sommaren så tänker jag på Vitmanin Well’s Care. Det var den dryck som jag hinkade i mig i stora volymer förra året, jag hade alltid en Care i min handväska och köpte alltid en sådan om jag var ute på stan och behövde något att dricka.

NOCCO är en kolsyrad dryck som har kommit under vinter- och vårhalvåret och kommer antagligen bli sommarens stora hit! Jag tycker om att vissa är koffeinberikade och vissa är koffeinfria samt att alla är sockerfria och innehåller BCAA. Min favoritsmak är päron, den är koffeinberikad och passar perfekt för att kunna kickstarta dagen eller dricka innan träningspasset 👊.

Jag har alltid uppmuntrat till att dricka vanligt vatten eftersom det finns sååå många fördelar, men på sommaren dricker de flesta mer än på vintern. Därigenom kan det vara bra att kunna variera sig och att då variera sig med något som har bra innehållsförteckning och gör gott för kroppen!

I sommar hoppas jag på en massa soliga dagar och jag kommer antagligen släcka törsten med varannan NCCO och Vitamin Well beroende på tillfälle!

Be your own fitness motivation
No Comments Yet
Sporthälsa bbb