Ny Tatuering

To do list

I helgen var jag på en kryssning som var oerhört rolig! Men jag hade bråttom iväg i söndags vilket gjorde att nu när jag kom hem igen ser det ut som ett mindre bombnedslag. Jag skulle absolut leta efter en viss tröja 5 min innan tvärbanan gick, så det ligger tjocktröjor överallt! Därav har jag bestämt mig för att bland annat göra en garderobsrensning idag, rensa bort sommarkläder och sådant.

Självklart ska jag träna idag! Dessa två vilodagar som nu har passerat har gjort mig så taggad att äntligen få vistats på gymmet igen, att få lyfta någonting tung och sätta ned det igen -> repeat! Jag ska antagligen träna biceps, triceps och mage idag.

Dessutom måste det pluggas och matpreppas för veckan så att man ligger i framkant. Men nu är det dags för bananpannkakor och keso som en sen lunch.

Tatueringar är ett väldigt diskuterat ämne och många har väldigt staka åsikter. Själv har jag inga tatueringar och tror inte att jag kommer skaffa några heller. På andra personer kan jag ibland tycka att tatueringar är snyggt, bara de inte blir allt för stora eller för många.

Under min kryssning så fanns det gnuggisar, och jag fick en riktig primadonna på underarmen. Den sitter oerhört bra fast och jag har inte lyckats tvätta bort den än. Jag är så ovan med tatueringar att jag blir helt förskräckt varje gång som jag ser min underarm i periferin, innan jag kommer ihåg varför den sitter där. Så idag lever jag med en snygg tatuering på armen och känner mig extra BAD ASS!

Gör det som gör just dig glad!
No Comments Yet

Comments are closed

bbb