Mina morgonrutiner

Mina morgonrutiner bygger jag upp redan kvällen innan.

Det sista jag gör innan sängen kallar på mig är att smyga runt och plocka ihop lite av de saker som jag kommer behöva nästkommande dag. En vanlig dag planerar jag först in ett träningspass och sedan ska jag vidare till skolan.

Jag lägger därav fram två högar med kläder, det kanske inte blir just dom i slutändan men det är en bit på väg. Därefter placerar jag en kastrull på spisen med en dl havregryn i. Visst det är inte så jobbigt att skopa upp det på morgonen, men på något sätt är det väldigt skönt att bara vakna, hälla på lite vatten, knäcka i ett ägg och sedan värma.

Proteinsmoothie

Om jag har tid så förbereder jag en proteinsmoothie som får stå i kylskåpet över natten. Ingredienserna varierar varje dag beroende på vad som finns hemma just då.

Alla gymgrejer, så som skor, hörlurar och vattenflaska, packas ned i träningsväskan. Vilka böcker kommer jag använda under föreläsningarna imorgon? Dessa försöker jag självklart lägga fram eller ned i väskan på en gång.

Alla dessa små små förberedelser gör att jag kan sova lugnt, få en skön start på dagen och låta morgonen gå på autopilot!

Ny vecka och nya möjligheter
No Comments Yet
bbb