Gissa vart jag är!

Usch igår var jag så trött och sliten efter hemresan från Portugal. Jag och A gick upp 04:50 och jag somnade nog först ca 01:00. Trots detta försökte jag dagen efter uppbringa någon sorts vardag här hemma. Jag gick upp relativt tidigt och hade några olika aktiviteter inplanerade under dagen.

Vid kl 17 var jag osäker på om jag skulle orka ta mig till gymmet, men beslutade mig tillslut för att gå trots att benen helst hade velat vara nedbäddade i soffan hemma. Jag tog min energinivå för vad den var. Man ska inte pressa sig hårdare än vad kroppen vill, men samtidigt kan det vara bra att tvinga sig in i en mjukstart. Det var just det som jag gjorde!

Att gå till gymmet, lyssna på peppande musik, gå en sväng på gåbgbandet och klämma in några situps, är sjukt bra visualiserande arbete. Alla dagar behöver inte handla om att bli starkare, smalare, snyggare eller what ever. Det kan vara minst lika bra att komma in i sina rutiner och bygga en livsstil. På så sätt känner man sig bekväm och på hugget för den tyngre träningen. Visualisera ditt mål och du är ett steg närmare att nå det!

bbb