Det ska inte vara lätt inte

Just nu försöker jag inte fästa så stor vikt vid om jag upplever till min ambitionsnivå ang. träning och hälsa eller ej. Att flytta innebär att för tillfället att jag inte vet vart jag kommer spendera kvällen, vart min mat kommer finnas, om jag hinner äta upp den innan bästföredatumet eller om det kommer finnas porslin i lägenheten. Det är alltså mycket som ska klaffa om fitnesslivet ska rulla på som vanligt.

För att undvika så mycket stress som möjligt försöker jag bara acceptera vardagen för vad den är. Jag är lycklig över mitt och F’s nya boende, men att flytta in där innebär att det kommer vara en period av kaos och oordning.

Istället för att må dåligt över vad jag inte lyckas med, måste jag uppmuntra mig själv till att lyckas med det lilla. Om jag hinner träna två gånger bra, tumern upp! Om jag hinner träna fyra gånger superbra, och dubbel tumme upp!!

Antagligen kommer jag inte ha möjlighet att äta så nyttigt och bra som jag brukar, men jag får göra det bästa av det hela. Hellre äter jag lite mer mat än i vanliga fall, istället för att ligga på ett kcal-underskott, så att jag inte blir förkyld eller liknande under denna period.

PUSS & KRAM

No Comments Yet

Comments are closed

Sporthälsa bbb