Café Errrrrrdayyy

Capucchino, morotskaka och black cherry juice

Jaa.. Man skulle kunna tycka att mina café-besök har gått för långt, i lördags, i måndags, igår och jag ska faktiskt på café idag också. Till mitt försvar sitter jag och min klasskamrat och pluggar på cafét, förutom igår då jag hade lite kvalitetstid med F.

Jag och F satt på UTESERVERINGEN i solskenet på lilla cafét på söder. Trots att vi satt ganska länge, eftersom jag satt och läste igenom grupparbetet, så vart jag inte kall! Vi går mot ljusare och lättare tider!!

Ärligt talat började min gårdag kasst. Jag vaknade och hade ont överallt, mitt humör var nog helt ok, men jag kände mig så grymt less på det mesta. Jag trodde aldrig att jag skulle orka gymma, och det enda jag ville göra var att ligga nedbäddad framför tv’n med något att äta på.

Efter lunch tog jag och gick och hämtade ut ett paket från NJIE. Jag frös något enormt och hade på mig, två par träningsbyxor, två hoodies, en jacka, mössa, vantar och halsduk! När jag kom hem med lasset av proteinpuddingar och milkshakes pustade jag ut på mattan, och somnande fullt påklädd med mössa jacka och allt på golvet!

20 minuter senare vaknade jag och var på ett strålande humör! Dessutom var jag inte alls lika kall längre. Jag säger det igen powernap’s är verkligen min grej! Resten av dagen tog jag till vara på, jag var på ett riktigt bra humör och hade mycket energi på gymmet.

Rygg och mage på gymmet + löpning x2
No Comments Yet
bbb