Annat än godis i påskägget

Nu när jag har varit sjuk i några dagar har jag ordentlig med tid till att ja.. inte göra någonting och bara ligga djupt nedbäddad i soffan med min sötnöt på magen. För att få tiden att gå snabbare har jag spanat in dessa godingar:

En fin långärmad tröja från stronger: HÄR

Supersnygga shorts till sommaren från stronger: HÄR

Ett par annorlunda och tuffa thights från Sweden nation: HÄR

Eftersom påsken är runt hörnet och mataffärerna har lassat fram sitt fulla artilleri när det kommer till choklad och lösgodis så vill jag komma med mer hälsosamt alternativ som påskäggen kan fyllas med. Hur kul skulle det inte vara att ge bort en träningsboost!? Tänk om man öppnar sitt påskägg och det ligger ett sportplagg, en påse nötter eller en burk kokosolja där i, jag skulle bli hur taggad på våren och sommaren som helst.

Självklart får man äta godis på påsken, det kommer även jag göra, men vi svenskar är ju kända för volymerna av godis vi brukar smälla i oss. Det är därför som jag tycker att vi borde försöka begränsa mängderna. Här nedan finns lite fler länkar och tips på vad ni kanske vill ge bort till någon speciell eller boosta er egen träning med.

Det jordnötssmör som jag har hemma just nu är beställt HÄR ifrån. Det har en härlig krispig konsistens och är dessutom ekologiskt. Den HÄR sport-bh’n från Pierre Robert har en fantastiskt fin blå färg och har precis som deras övriga plagg en otroligt skön passform. Självklart kan det lätt dra iväg i pris när man vill köpa något mer speciellt än lösgodis, men det behöver det inte göra, kolla in dessa frystorkade jordgubbar!

Hoppas att detta inlägg gav lite inspiration och tips till påskmyset, ha nu en bra måndag, PUSS & KRAM

No Comments Yet
Sporthälsa bbb