Morning Workout

Idag har jag mycket på schema, både skola och jobb, men det första jag gjorde var att  kicka igång dagen med ett träningspass.

Det är inte ofta som jag tränar på morgonen, men jag kanske borde börja med det eftersom det var så skönt! Dels vet jag att jag har gjort dagens träning vilket tar bort en massa stress och press! Dessutom känner jag mig mycket piggare nu under dagens föreläsning.

Dagens pass gick väldigt bra och såg ut såhär: 
Uppvärmning: Gångband i 5 min 

Benböj i smithmaskin – 5 set, 10, 10, 10, 8, 8 reps
Raka marklyft – 3 set, 15, 15, 15 reps
Superset med kick backs i kabelmaskin och sittande vadpress:
Sittande vadpress – 2 set, 15, 15 reps
Kick backs i kabelmaskin – 2 set, 10, 10 reps

Inga kommentarer
  1. Supermysig blogg du har. Fina bilder! 😊

    Har just nu veckans blogg på min blogg. Var med du också! 😊