Frukost

nyttig nutella

Nyttig nutella – recept

Drömmer du om nyttig nutella, som både smakar fantastiskt och är fullproppad med näring? Du…

10 recept för en härlig brunch

10 recept för en härlig brunch

Vad passar bättre lediga dagar än att sova lite längre eller morgonträna och sedan slå ihop frukosten med lunchen till brunch. Njut av en riktigt lång och härlig måltid tillsammans med familjen eller vännerna över en läcker buffé. Här ger vi dig 10 goda brunchrecept att välja mellan, allt ifrån enklare till lyxiga smårätter.

Bön- och bananbröd med pepparkakssmak

Bön- och bananbröd med pepparkakssmak – Petter Mennings återhämtningsmål

Du måste inte ta tillskott av proteinpulver för att maximera din återhämtning efter träningen – prova elitkanotisten Petter Mennings vinnande recept på bön- och bananbröd. Snabbt och enkelt att mixa ihop till ett bröd med optimal sammansättning av protein, kolhydrater och fett. Perfekt att fylla på energidepåerna med inför- eller efter din träning. Dessutom fantastiskt gott med pepparkakskrydda i såhär i juletider och smidigt att ha med när du är på språng.

Bön- och bananbröd med pepparkakssmak

Bön- och bananbröd – Petter Mennings återhämtningsmål vinnande recept

Du måste inte ta tillskott av proteinpulver för att maximera din återhämtning efter träningen – prova elitkanotisten Petter Mennings vinnande recept på bön- och bananbröd. Snabbt och enkelt att mixa ihop till ett bröd med optimal sammansättning av protein, kolhydrater och fett. Perfekt att fylla på energidepåerna med inför- eller efter din träning. Dessutom fantastiskt gott och smidigt att ha med när du är på språng.

Därför ska du dricka Kombucha te – 9 hälsofördelar

Därför ska du dricka Kombucha te – 9 hälsofördelar

Kombucha te är ett fermenterat te som blivit trendigt de senaste åren tack vare alla sina fantastiska hälsofördelar. Drycken kommer ursprungligen från Kina, redan från tredje århundradet före Kristus. Så vad är hemligheten bakom denna uråldriga drycks nya popularitet? Här ger vi dig 9 goda skäl att kicka igång dagen med Kombucha te.

Allt för smarriga smoothies – så förlänger du hållbarheten

Allt för smarriga smoothies – så förlänger du hållbarheten, 6 fördelar och 3 goda recept

Spar tid, kraft och energi genom att mixa ihop dina favoritfrukter eller grönsaker till en näringsrik smoothie eller juice. Läs om alla fördelarna med smoothies och juicer, samt prova tre smarriga recept. Dessutom berättar vi om nyheten på marknaden som kan underlätta din vardag genom att förlänga livslängden på din färska smoothie eller juice i upp till flera dagar efter tillverkning.

Granola med choklad och banan – så gör du egen proteinrik granola

Granola med choklad och banan – så gör du egen proteinrik granola

Granola! Vad är mer knaprigt och gott på frukostyoghurten än det? Älskar du dessutom banan i kombination med choklad och kokos får du inte missa det här receptet. För ja – det är inte alls svårt att skapa din egen frukostfavorit. Martina visar vägen med sin Chunky Monkey Granola.