Lucka nr. 7 Platt mage

God Morgon!

Platt mage är något som många sucktar efter, men för att nå detta måste några kriterier vara uppfyllda.

1. Du kan inte vara höggravid.

2. Du kan inte väga över ca 300 kg.

3. Du måste ha någon sorts magmuskulatur.

4. Om du endast äter muffinsar så får du en muffins mage.

Så.. efter att det är ut rätt så kan jag bara berätta om mina erfarenheter av den platta magen. I somras började jag träna magmusklerna väldigt ofta, mellan 3-5 ggr i veckan. Detta gav stora resultat! Ibörjan klarade jag endast av att göra X antal situps men efter endast en månad klarade jag av att göra dubbelt så många. Så fort har mina magmuskler aldrig vuxit och jag känner mig väldigt stolt över mina framsteg.

Idag ska jag göra plankan vilket är en väldigt enkel och bra övning som man kan göra nästan överallt! Jag ska försöka klara av att stå i två minuter, tre gånger med vila emellan, 3 set, 2 min. Hur länge ska du försöka stå?

Klarar du två minuter av plankan?
Inga kommentarer