Let’s Dance blir mitt projekt i vår

10 veckor som publikvärd 

Nervositeten innan intervjun

Godmorgon härliga söndag!

I fredags sprudlande nervositeten i kroppen, och jag kunde inte hålla många tankar i huvudet innan kl. 14. Då skulle jag nämligen till Gärdet och Mastiff för en intervju. Let’s Dance sökte publikvärdar och jag som älskar programmet sökte direkt.

Trappan upp till  Mastiff

Intervjun var inte direkt en vanlig intervju. Vanligtvis brukar man kanske få frågor som: vart ser du dig själv om 5 år? Vad är dina sämsta egenskaper? Varför är du rätt för det här jobbet? Eller andra lika svåra och huvudvärksgivande frågor, men denna gång slapp jag allt sådant.

Sara som intervjuade mig hade en härlig energi och trots att hon pratade på som en kulspruta tog det fortfarande en timme att bara gå igenom hur en arbetsdag kommer se ut. Därefter kom några korta frågor till mig, och slutligen: Känns det som något för dig? Mitt svar = Ja, självklart!

Som publikvärd kommer jag ha många olika arbetsuppgifter och dagarna kommer vara långa. Kl 12 drar evenemanget igång och därefter rullar det på tills sista gäst har lämnat Let’s Dance, vilket blir ca kl 00. Trots all info som jag fick är det fortfarande lite svårt att kunna sätta mig in i vad allt kommer att innebära, men jag älskar utmaningar och detta kommer bli superspännande och kul!

Glädje 

Efter all negativ energi som legat som ett moln i luften de senaste veckorna var detta en fantastisk revansch på humörsfronten. Lite äventyr och utmaningar sätter verkligen guldkant på vardagen, och nu ser jag fram emot ett äventyr varje fredag hela våren.

Puss & Kram

Inga kommentarer