Let’s Dance premiär

Dela öronvax med Tony Irving, Intervjuad av Tove i papiljotter, Efterfest med Gunde och massa massa mer! 

Hej hopp gänget! Imorse hamnade jag lite mosig, sprallig, nyvaken på en stol i köket och tänkte: VAD HÄNDE IGÅR EGENTLIGEN!?

Handsvett och magknip 

Kl 12:00 = uppställning

Teamet var samlat och vi började direkt med att packa 520 st goodiebags. Från kl 12 till ca 20 var det supermycket som hände, så många intryck och oerhört många nya och trevliga människor att ha koll på. Trots att allt var döspännande och positivt blev det nästan för mycket, och magen reagerade på all stress med att stå ut i alla fyra hörn. Jag kunde till och med känna smaken av stress i munnen, men det ignorerade jag helt och forrtsatte att jobba på. Det kommer säkert bli bättre så fort vi publikvärdar kommer in i allt, vi har trots allt 9 fredagar kvar!

Öronvax

Efter en sen veggolunch fick jag och två andra publikvärdar inta jury båset. Genom hela genrepet fick jag då sitta på Tony Irving stol och låtsas vara han. Jag hade till och med hans mick på mig. Såååå nu har han mitt öronvax i sitt öra. Det behöver vi inte säga till honom, men vi här vet iallafall sanningen, haha. Juryn får inte se danserna innan live sändningen, men alla kameravinklar måste fortfarande testas innan kvällen. Detta gjorde att en smått stressad David Helenius och en Tilde de Paula i papiljotter fick intervjua oss om vad vi tyckte om danserna. Dock var det så många synintryck och nya utmaningar som konstant kastades åt ens håll att vi alla gick runt med någon form av tunnelseende, och kunde se allt men samtidigt inget. Jag tror den känslan först släppte vid liven, och vi kunde äntligen fatta att vi var där.

Vi öste dansarna i komplimanger, peppade dom inför premiären och fick även hålla upp poängspadarna precis som juryn gör. Speciellt duktig tyckte jag Gustaf Hammarsten var! Vad tyckte ni?

Med förväntan och glädje i luften såg vi hur klockan räknade ned 3..2..1..0 och vi hamnade i sändning!

En annan viktig arbetsuppgift för oss var att se till att ingen stol är tom under sändning,( om någon ex. behöver besöka toaletten). Detta gjorde att jag fick leka hela havet stormar och ett vaket öga i tv-soffan hade kunnat hitta mig lite här och var under programmet.

Kvällen avrundades i frihamnen med ett glas bubbel innan jag och fem härliga pinglor tog en taxi till den inofficiella efterfesten, där vi hängde med hela Let’s Dance familjen. Efter det kunde jag till och med stråla samman med en föriskad F, vilket kändes som en perfekt avslutning på kvällen!

1:a parkett

Ps. Och för er som undrar så hittar ni mig först närmast juryn och sedan på en annan stol bredvid en av dansarna trevliga syster.

Kroppen är sliten, men jag längtar efter nästa vecka 

No Comments Yet
bbb