vad äter man dagen efter julbordet?

Frukost

Godmorgon!

I söndags när jag vaknade upp ville jag komma ifrån det tunga julbordet dagen innan, och ha en pigg och fräsch start på dagen. Därav skippade jag lussebullarna i normalform och satsade på en propud lussekatt istället. Den toppade jag med bananskivor och hallon.

Lunch

Min mamma hade lagat lövbiffrullader till lunch och jag lade upp en rejäl näve grönkål, två tomater, 1/2 avokado och en rullad i tomatsås. Min senaste preferens på kost fronten är att äta enorma mängder sallad och sedan ha en köttbit eller lite ost till det. Jag tycker att det är skönt att portionerna kan vara stora samtligt som kalorimängden inte drar i väg och jag får i mig massor av nyttiga vitaminer och mineraler.

Mellanmål

Klockan slog tre och jag gjorde i ordning mitt mellanmål. En eat natural bar samt hallon med en dl yoghurt och lite musli.

Middag

Eftersom jag var sjuk orkade jag inte göra någon annan middag än vad jag åt till lunch, men adderade lite ris till tallriken. Jag hade tänkt göra en vegetarisk rätt till middag för att lätta upp från alla kötträtter, men det fanns tyvärr ingen ork.

Under dagen satsade jag även på att dricka mycket vatten. Detta för att undvika fortsatt uttorkning av allt socker som slank ned under sittningen.

Idag är jag lyckligtvis nästan helt frisk och jag kanske till och med orkar med ett lättare träningspass. PUSS & KRAM på er!

No Comments Yet