Proteinpulver

Godmorgon till denna soliga söndag! Jag är fortfarande på besök hos mina föräldrar och glömde tyvärr att ta med mig mitt proteinpulver upp hit. Därför vill jag börja denna dag med att berätta om mina favoriter!

Några olika protein sorter har jag provar genom mina träningsdagar. Och högst upp på listan står Fitnessguru’s One Whey med smak av starberry & white chocolate, om ni gillar sötsaker så prova denna! Jag brukar blanda den med vatten, havremjölk eller röra ned den i min havregrynsgröt, och det passar riktigt bra till allt. Något som jag skulle vilja testa är att baka tex. muffins eller cheese cake med Onewhey, men det har jag inte hunnit gör än, så det får jag återkomma med.

Hoppas att ni får en underbar söndag! Idag ska jag plugga kemi, förhoppningsvis gå en liten promenad och sedan åka tillbaka till Stockholm.

Här är min topp fyra lista med olika sorter av proteinpulver:

1. (Självklart) Fitnessguru’s One Whey med smak av starberry & white chocolate

2. Star Nutrition Gourmet-Pro Mint chocolate

3. Star Nutrition Whey-80 Vanila Pear, Pistachio

4. Scitec Nutrition 100% Beef Concentrate

Vilka favoriter har ni?

No Comments Yet
  1. Jag äter väldigt sällan proteinpulver, men mina favoriter är Sunwarrior som är baserat på groddar ris och med chokladsmak, och "vegan blend" med chokladsmak från Myprotein 😊

bbb