Måltidsersättning

Godmorgon!
Det finns flera härliga känslor när det kommer till träning! Vanlig hederlig ”jag tog mig genom hela träningspasset-glädjen”, ”jag lyckades med något jag inte trodde-glädjen” eller ”wow jag har hittat något nytt!”.

En av mina favoriter är känslan av odödlighet! Den brukar smyga sig på mig när jag matchar mitt träningspass med otroligt bra och lämplig musik, eller när jag klarar något som jag från början trodde var omöjligt. Sist jag gick på spinning var klockan 06:45 och jag trodde inte att jag skulle orka upp på morgonen. Eftersom musiken var på topp så fick jag dubbelt påslag av ”odödligheten”.

SkinnyShake

Efter träningen tog jag tåget till Gävle. Resan skedde precis under lunchtid, och jag orkade inte riktigt packa med mig en ordentlig lunch. Men jag fick med mig en jordgubbsshake från Staygood.com. Jag brukar i vanliga fall inte använda mig av måltidsersättning, utan snarare slänga in det som komplement till kosten, men just på tåget funkade det väldigt bra! Och jag måste säga att jag blev glatt överraskad över smaken på Staygoods shake, som ni hittar HÄR!

När jag anlände i Gävle hade mamma bakat en smarrig ostkaka, så slutligen fick det bli ett matigt mellanmål.

No Comments Yet

Comments are closed

bbb